29sep

ZeZ: Peggy van Ligten & Kim Rademakers

Bij Zomaar een Zondagmiddag treden allerlei muzikanten op. Vaak zitten daar juweeltjes tussen en dit is er een. Zondagmiddag 29 september spelen Peggy van Ligten en Kim Rademakers in de Bakkerij. Peggy is een singer-songwriter uit Alkmaar. Ze schrijft zelf haar Engelstalige nummers en brengt die samen met haar basmaatje Kim Rademakers. Heerlijke harmonieuze easylistening. Dat levert weer heel veel kijk en luisterplezier op.

Peggy van Ligten is een muzikant die vanaf haar jongere jaren met muziek is bezig geweest. Uit een muzikale familie waarin pa en broers allen gitaar speelden was het vanzelfsprekend dat ook zij dit deed. Al op jonge leeftijd raakte zij bekend met het creëren van eigen teksten en leuke muzieklijntjes ontdekken.

Melodieus, sfeervol en eigenzinnig zijn toch wel de ingrediënten die in haar songs worden meegenomen naar nu. Fijne easylistening nummers waarin tekst, gitaar, zang en muzieklijn een mooie harmonie maken. Dit is ook wat zij hierin beoogt. Beinvloed door elke andere song die kan raken heeft zij gaandeweg een hele eigen stijl gekregen. Eigentijds en tegelijkertijd tijdloos. Een mooie link van toen naar nu.

Naast de inspiratie door haar muzikale familie is ook Kim Rademakers (basgitaar) voor Peggy een zeer inspirerende persoon geweest op haar muzikale weg: We verstaan elkaars “muzikale tonen”. Kijk ook op: www.bliss-music.nl.

Aanvang 15.30 uur. De Bakkerij Dorpsstraat Castricum. De entree is gratis.

Muzikanten die meer bekendheid aan hun muzikale kwaliteiten willen geven, kunnen dat aangeven via de website van de Bakkerij. Ook voor hen maken we graag ruimte voor een live optreden in de Bakkerij. Meld je aan op: www.vriendenvandebakkerij.nl/contact/

Deel dit op: