20sep

De Skaggerz + Soundabout

De Skaggerz
Up tempo Ska-reggae is het genre en met een regelmatig knipoog naar hiphop is deze band niet in een hokje te plaatsen. Met meerdere succesvolle demo’s, twee ontzettend energieke video clips en tientallen knallende optredens zijn deze jongens hard op weg naar een volgeboekt seizoen. Eerder stonden ze al in het voorprogramma voor de grotere Nederlandse ska bands zoals; The Upsessions, De Bazzooka’s, De Stokers en De Hardheid. Afgelopen jaar is al erg druk geweest, het produceren van eigen muziek naast een volgeboekt weekend met optredens vereist het nodige van iemand, maar deze jongens kijken de toekomst alleen maar met een grote glimlach op hun gezicht tegemoet.

Hun eerste single Doe is ff normaal dan weerspiegelt precies hun karakters, 6 nuchtere jongens met een duidelijke mening en een visie op de toekomst. Waar deze band zich vooral in onderscheid van het gros, is de interactie met het publiek. Van voor tot achter worden mensen bij de show betrokken en met pakkende refreintjes duurt het meestal niet lang voor de hele zaal uit volle borst mee staat te zingen!

www.skaggerz.nl

Soundabout
Vrolijke ska, chille reggae, dikke funk en vette raps, op basis van lol en lekker dansen. Al jaren bezig, maar met eens steeds muzikalere en serieuzere ondertoon komt deze 6-koppige feestband binnenkort in De Bakkerij om te zorgen voor Happy Days. The Soundabout is perfect om live op loos te gaan, maar afwisselend genoeg om ook lekker naar te luisteren.

www.soundabout.nl

De deur gaat open om 21.00 uur en de eerste band begint om 22.30 uur. De entree is 4 euro voor niet-leden en 3 euro voor leden van De Bakkerij. Ook bij elk optreden korting krijgen door lid te worden van De Bakkerij kan aan de deur!

Deel dit op: