06sep

Joya Mooi & Dennis Maks

Joya Mooi, de naam klinkt al veelbelovend en dat is precies wat deze zangeres is. Al op jonge leeftijd begon haar liefde voor muziek door het luisteren van jazz. Vanaf haar tiende jaar begon ze met het bespelen van de altsaxofoon, maar ze werd steeds meer geboeid door zang. Niet veel later volgde ze zanglessen en werd ze toegelaten tot de vooropleiding jazz van het conservatorium Artez. In die periode verdiepte ze zich naast jazz ook in andere muziekstromingen en begon ze met het schrijven van haar eigen nummers.

www.joyamooi.com
www.twitter.com/joyamooi
www.soundcloud.com/joyamooi

Dennis Maks (Deventer, 1971) begon op zijn 6e jaar met klassiek gitaarles aan de muziekschool van Beetsterzwaag, Friesland. Rond zijn 13e jaar raakte hij geïnteresseerd in jazz- en popmuziek. Geïnspireerd door onder andere George Benson studeerde hij verder aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Na zijn studie stelde hij zichzelf ten doel zo veel mogelijk van de wereld te zien en muziek te maken. Dennis speelde o.a. in Indonesië, Singapore, Maleisië en De Verenigde Staten. Tegenwoordig woont hij in Amsterdam en werkt als gitarist, componist, bandleider en muziekleraar. Als uitvoerend muzikant is hij te beluisteren in het Dennis Maks Quartet en als begeleider van de Amsterdamse zangeres Joya Mooi.

www.dennismaks.com
www.soundcloud.com/kapoposang
www.twitter.com/kapoposang

De entree voor deze avond is 3 euro voor niet-leden en 2 euro voor leden. Lid worden en ook korting krijgen bij elke band in De Bakkerij kan aan de deur. De zaal is om 21.00 uur open en de band begint om 22.30 uur.

Deel dit op: