01mrt

Kayser Karel + The Liquid Machine + Emperors

1mrt kayser karelKayser Karel maakt eigenzinnige rockmuziek, die wordt gekenmerkt door zware gitaarriffs en het opvallende stemgeluid van de zanger.

De nummers bevatten zwartgallige teksten en een grote lading energie. Verschillende indie invloeden en het gebruik van oneven maatsoorten maken het geheel tot de unieke mix die Kayser Karel heet.


Ik wil nog meer weten over Kayser Karel!

1mrt The Liquid MachineThe Liquid Machine is een goed geoliede rock-machine die wordt beïnvloed door vele genres en muzikale stijlen, waaronder begin jaren negentig alternatieve rock, blues en stoner.

Hun aangrijpend geluid kruipt onder je huid, waardoor je wilt zingen, springen en schreeuwen. Hun muziek wordt omschreven als het “rock geluid van Queens of the Stone Age” en “gitaren van Pearl Jam” in combinatie met “een stem die je doet denken aan Chris Cornell”.


Ik wil nog meer weten over The Liquid Machine!

Ook nemen de mannen de mannen van Emperors mee: Emperors is hard als steen, subtiel waar mogelijk en agressief waar het moet. Als je op zoek bent naar een drive, groove en fantastische riffs, dan ben je bij deze band aan het juiste adres!

Zaal open 21:00 uur en de entree is 4 euro!

Deel dit op: