09mrt

Open Podium & Bietsparty!

9mrt Open Mic de BakkerijOp zondag 23 maart organiseert cultureel poppodium De Bakkerij in Castricum een veiling waarvan de opbrengst onder andere ten goede zal komen aan de uitbouw achter het huidige pand en om het Uit Je Bak festival dit jaar weer mogelijk te maken. Op veiling.podiumdebakkerij.nl zijn al diverse kavels te bekijken. Opvallende kavels zijn onder andere een rondvlucht boven Castricum en het eerste exemplaar van de Bakkerij Pin-up kalender! Om het aanbod verder uit te breiden zijn de vrijwilligers van de Bakkerij op zoek naar leuke kavels.

Tijdens het Open Podium van zondagmiddag van 9 maart kun je vanaf 14.00 uur drie vliegen in één klap slaan; je kunt een kavel aanbieden, gezellig een drankje drinken én luisteren naar alles wat aan muziek wordt aangeboden.

Heb je niets te veilen maar heb je wel muzikale aspiraties? Ook dan is 9 maart de Bakkerij de place to be. Tijdens deze gecombineerde middag is iedereen dus welkom, alles kan en alles mag. Gewoon lekker jammen zonder voorbereiding of afspraken. Deelname is gratis en aanmelding vooraf niet nodig. Gewoon even binnen komen lopen en genieten van de muziek kan ook.

Mocht je 9 maart onverhoopt niet langs kunnen komen maar wil je wel iets te veilen aanbieden? Een mailtje sturen aan veiling@podiumdebakkerij.nl is ook mogelijk. De vrijwilligers van de Bakkerij zijn je zeer dankbaar!

Deel dit op: