23mrt

Bakkerij Veiling!

23 mrt veilingTot de uitbouw is gerealiseerd zal de Bakkerij er alles aan doen om Nederlands oudste, kleinste, gezelligste en geheel op de energie van jonge vrijwilligers draaiende poppodium op een gezonde manier te laten draaien.

Na deze inleiding komen we nu tot de kern van dit bericht: 2014 is het jaar dat de Bakkerij 40 jaar bestaat. Een mooie gelegenheid om (onder andere) een veiling te organiseren. De opbrengst zal de Bakkerij de benodigde financiële ruimte moeten geven – financiën die ook nodig zijn om dit jaar het Uit Je Bak Festival te kunnen organiseren.

De te veilen objecten zullen vooral Bakkerij gerelateerd zijn. Denk daarbij aan huiskamerconcerten, diensten die worden aangeboden door de Bakkerijvrijwilligers en spullen die aan (het oude pand van) de Bakkerij gerelateerd zijn. Ook zal het eerste exemplaar van de Bakkerij Pin-up Kalender worden geveild. Dit exemplaar zal worden gesigneerd door de Bakkerij-vrijwilligers die aan de kalender hebben meegewerkt.

De eerste veilingobjecten zijn reeds geplaatst op veiling.podiumdebakkerij.nl. Deze site wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe items.

Voor de veiling zijn we nog op zoek naar veilingobjecten. Iedereen die iets wil doneren aan de veiling kan dat aangeven door een mailtje te sturen aan veiling@podiumdebakkerij.nl. Het mogen Bakkerij-gerelateerde spullen, zijn maar dat is natuurlijk geen must!

LET OP!
Locatie: Dorpshuis De Kern, Overtoon 15, 1901 EW Castricum. Datum: 23 maart 2014!

Deel dit op: