22mrt

Bunch of Bastards + Royal Spuds

Zaal open: 21:00 uur
Entree: 4 euro

22mrt spudsBunch of Bastards
Denk aan de Pogues, Dropkick Murphys, Flogging Molly en de Mahones en je hebt Bunch of Bastards. Folkrock wat zijn weerga niet kent en nog Delftser dan Delft klinkt. Mocht je nog een kater hebben dan is een optreden van deze Bunch DE remedie. Een stelletje ongeleide projectielen. Kom niet na afloop met bezwaren want ‘I hate to say, I told you so!’.

The Royal Spuds
Uit de vochtige Zuid-Hollandse aarde is een nieuw soort knol gekropen. Niet het soort met vier hoeven en een groot gebit, maar het soort op twee poten en vergroeid met een muziekinstrument naar keuze. Het zijn The Royal Spuds. Een halfgare punkpuree met stukjes, overgoten met een traditionele Ierse shamrock ’n roll-saus. Zoals echte spuds betaamt, zijn de mogelijkheden eindeloos en smaken ze gefrituurd ook nog best. Nog een flinke scheut bier erbij en het feest kan van start!

Met hun uitbundige mix van Folk en Punk (en alle andere stijlen waardoor ze beïnvloed worden) weten The Royal Spuds van elk optreden een waar feest te maken! Citaten als: “Het is angstaanjagend wat deze band kan aanrichten in een zaal die afgeladen vol staat” (Live en Lazarus, maart 2013) bevestigen dat!

Kortom, ben je in voor een flink feest? Nodig The Royal Spuds dan uit! “It’s Folk Punk Mashed Potato!”

Zaal open om 21:00 uur. Entree 4 euro!

Deel dit op: