21mrt

Back At Seven + Starfish + Different Homes

Zaal open: 21:00 uur
Entree: Vrijwillige bijdrage!

21mrt starfishVrijdag 21 maart zullen maar liefst drie bands het podium van De Bakkerij betreden. Drie bands die niet terugdeinzen voor stevige alt.rock, dikke punk of harde funk; allen op hun eigen manier.

Twice The Same
www.twicethesame.com
www.twicethesame.bandcamp.com
www.twitter.com/Twice_The_Same
Helaas heeft Twice The Same moeten afzeggen vanwege een gebroken vinger: “We are sad to inform you that we will not be playing in de Bakkerij on Friday. Mr. Pez had a little accident but he’s gonna be fine! We’ll be playing Donkey Pop Live on Stage in “de Nozem en de Non” (Heemskerk) on the 5th of april. Plus: we’ll make this up to you.”

Ter vervaging van Twice The Same hebben we Starfish gevonden om naar Castricum te komen!
https://twitter.com/Starfish_band
http://www.youtube.com/user/starfishofficiaI
https://soundcloud.com/starfishofficial

Deze gasten hebben de laatste editie van de IJmond Popprijs gewonnen en dat is niet voor niets. Hun catchy pop/rock/punk/ska nummers brengen menig voetje van de vloer. Zanger/gitarist Mats is een tijdje in Verweggistan geweest dus ze staan te popelen om weer op te treden!

Back At Seven
www.backatseven.com
www.twitter.com/backatseven
www.youtube.com/backatseven
www.instagram.com/backatsevenofficial

Back at Seven is een alternatieve rockband uit Tilburg, gevormd in november 2010. De band heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan door op te treden in het hele land. Met een heftig festivalseizoen achter de rug (Popelucht, Rock over Halsteren, Kempenerpop, 3voor12 Kluspop, Ganzenpop, Gebouw-T) is de vierkoppige band begonnen aan hun debuut EP. De melodieuze riffs, beukende drums en de dreunende bas vormen een sound die niet te vergelijken is met andere bands van deze tijd. De sexy katachtige uithalen, het krachtige volume en jazzy achtergrond van de zangeres maakt deze eigenzinnige band uniek in hun genre. Het is niet zomaar een band met een zangeresje op front; deze ruige muzikanten weten wat ze willen en staan volledig achter hun creatieve songs. Hun live-performance is zo natuurlijk en sluit hier naadloos bij aan. Niet voor niets werden zij dan ook uitgenodigd bij primetime Omroep Brabant, waar zij een akoestische vertaling van hun songs lieten horen. Dit werd bij verschillende recensenten goed ontvangen en ze hebben dan ook veel bekendheid in de “hometown provincie”.

Different Homes
https://www.facebook.com/differenthomesmusic
Different Homes is een punkrock band uit de IJmond met de energieke sound van de jaren ‘90 en hier en daar wat NYHC invloeden. De band is in februari 2013 opgericht maar heeft even een break moeten inlassen nadat de toenmalige drummer uit de band stapte. Met een nieuwe frisse drummer in de gelederen brengt Different Homes een energieke set met nummers die af en toe een maatschappelijk of politiek tintje hebben maar plezier voert de boventoon. Uitstekende muziek voor een goede mosh-pit of gewoon met een koud biertje in de hand en een vuist in de lucht gezellig meebrullen.

Deel dit op: