31mrt

Exclusieve albumpreview Novack en rock’n’roll bij De Bakkerij

Van petticoats tot muziek die je in ‘hogere sferen’ brengt; Aankomend weekend is er wat te doen bij De Bakkerij!

4apr novack1Op vrijdag 4 april trapt De Bakkerij het weekend af met Novack. Deze Utrechtse indieband debuteerde in 2011 met Sequences & Stills. Ze deelden het podium met onder andere Moss, Tame Impala en Alamo Race Track en speelde live in DWDD en Club 3voor12. Nu zijn ze terug met de opmerkelijke popplaat Arrivals. Had de Volkskrant het drie jaar geleden nog over een spaarzame trompet en sprak Kicking the Habit van een dromerige plaat; nu is er geregeld sprake van over elkaar heen buitelende trombonesolo’s en feestelijke trompetpartijen. Toch zijn er ook momenten waarop het verleidelijk is weg te dromen en je mee te laten slepen door de muziek.

De titel Arrivals staat voor dit proces, waarin elk nummer een aankomst belichaamt. Hoe dat klinkt? Soms stuwend en fris, dan weer verstild en meeslepend. Het nieuwe album komt op 18 april uit, dus je kunt vrijdag een exclusieve preview krijgen van dit album! Laat je dus verrassen op de reis deze avond met Novack! Naast Novack gaan we ook nog zorgen voor een tweede band op deze avond. Hou hiervoor de site van De Bakkerij in de gaten www.podiumdebakkerij.nl De zaal is om 21:00 uur open en de entree is 4 euro! Meer weten!!

1972251_805644696130482_1046394401_n[1]Op zaterdag 5 april gooit De Bakkerij het weer over een heel andere boeg. De vrijwilligers schijnen hun licht op die goede ouwe tijd van de rock’n’roll! Dresscode is dus ook toepasselijk: petticoats, vetkuiven en dansschoenen! DJ’s Mathijs en Maarten voorzien u de hele avond van alleen de beste en meest swingende rock’n’roll muziek.

De dresscode is rock’n’roll, met een rode loper hebben we een fotoshoot en een prijs voor het allerbeste kostuum! Denk dus aan een kostuum: een vetkuif, petticoats, of verras ons met jouw mooiste, grappigste of leukste ideeën over die mooie en wilde jaren ’50!

Op zaterdag gaat de deur om 21.00 uur open en de entree is gratis!

Deel dit op: