07dec

Spelletjesmiddag & The Big Hunger + Bram Wesdorp

Overdag: SPELLETJESMIDDAG!
Monopoly, Weerwolven, Twister, Scrabble, Stratego. Het maakt niet uit wat je wil doen! Neem het mee en je vind hier de mensen met wie je het kunt spelen. Ook kun je ook gewoon langskomen en meedoen met een spelletje!

Entree is deze middag gratis!

AVOND: THE BIG HUNGER + BRAM WESDORP
The Big Hunger
“Een enorme trommel, een ukelele en een oude synthesizer komen een café binnen.” Zo begint de uit de hand gelopen grap waaruit dit vijftal is ontstaan. Ze verwierven al bekendheid in Amsterdam, waar ze hun eigen singer/songwriters-sessie organiseerden. En nu, met hun rake popliedjes – geënt op zowel folk als soul-tradities – en bezielde live-act is The Big Hunger de oorspronkelijke grap ver overstegen. Hun debuut-album wordt in februari verwacht.
http://www.thebighunger.com/

Bram Wesdorp
Of je nou te kampen zit met een gebroken hart, liefde voor het leven, random ellende of gewoon verrast wilt worden door oorstrelende muziek: Bram Wesdorp laat geen ziel onberoerd en laat je dingen voelen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.

Hieronder een sessie van beide acts van deze avond!

De zaal is om 21.00 uur open en de eerste band begint om 22.00 uur. De entree is 4 euro voor niet-leden en 3 euro voor leden. Lid worden kan aan de deur of via onze site!

Deel dit op: