15dec

Politiek Café & Please The Trees (CZ)

OVERDAG: POLITIEK CAFÉ MET RON DE HAAN (VRIJE LIJST)
Ron de Haan (Vrije Lijst) gaat met zijn zeepkist door het dorp om te kijken wat er speelt en zoeken naar oplossingen. Zo stond hij al in De Woude en bij het Strandjuttersmuseum.

Op 15 december komt hij naar De Bakkerij om te kijken wat jongeren zoal bezig houdt. Wat vinden ze van het uitgaansleven in Castricum, de verhoogde alcoholleeftijd en het initiatief om een skatepark in Castricum te maken.

Zowel jongeren als ouderen zijn meer dan welkom om mee te praten over deze onderwerpen en zo input te geven voor de politiek.

Entree is gratis! Kom je tegen de lokale politiek aan bemoeien!

AVOND: PLEASE THE TREES (CZ)
Het Tsjechische Please The Trees bestaat nu al zo’n zes jaar. De band komt voort uit een aantal solo singer-songwriters die samen zijn gaan spelen. De band komt oorspronkelijk uit de bossen rondom Praag en daar komt ook hun inspiratie vandaan voor de bandnaam en de muziek. Ze spelen muziek voor de bomen.

De LA Times beschreef de band als een robuust arragement waar gitaren niet als gitaren klinken en frontman Vaclav Havelka brengt zijn eigen flair op het podium. Een beetje Grizzly Bear en een beetje Arcade Fire, maar dan zonder het groot aantal mensen op het podium. Laat je verrassen denken wij!


https://www.facebook.com/pleasethetrees

De zaal is om 20.00 uur open. De entree is 3 euro voor niet-leden en 2 euro voor leden. Lid worden kan aan de deur of via deze site!

Deel dit op: