21dec

Mini Music Festival!

Op zaterdag 21 december is er een Mini Music Festival in De Bakkerij met een groot aantal live bands! De zaal is om 16:00 uur open en de eerste band begint rond 16:30 uur.

De eerste band van de dag is Goldenwolf. Deze band is een progressieve stonerrock band uit Heemskerk. De nummers die ze spelen zijn allemaal instrumentaal. We hopen de band ooit nog eens uit te breiden met een zanger maar voor nu treden we zonder zanger op. Inspiratie halen zij uit bands zoals: Mastodon, Red Fang, Kyuss en vele andere bands. Je hoort in de muziek verschillende muziekstijlen naar voren komen, door deze stijlen te mengen proberen zij tot een nieuw eigen geluid te komen.

Daarna volgt Dorzt! Die klaar zijn om Nederland te veroveren met een nieuw fenomeen: Hollandrock! Liedjes met kop en staart. Rauw, intens, bevlogen en volledig Nederlandstalig. Volwassen muziek, met een geheel eigen karakter. Uit het leven gegrepen.

Different Homes is een nieuwe punkrockband uit de IJmond! 4 vrienden uit Beverwijk en Castricum die punkrock maken met de energie van de jaren ’90. Snel, energiek, kritisch maar vooral veel plezier!

Daarna is er een kleine pauze en dan volgt de Haarlemse band Kilimandjaro. De band vormde zich op school. Dat was in eerste instantie om met het funknummer: ‘The Power of Perception’ mee te doen aan de talentenjacht van de school. Ze vonden elkaar in hun goedaardige lach, hetzelfde sterrenbeeld, muzieksmaak (welke zich breed uitstrekte van jazz tot happy hardcore en natuurlijk gitaarbands) en gewilligheid om met elkaar muziek te maken. Kilimandjaro speelt hoofdzakelijk eigen werk en is qua muziekstijl zeer verschillend. Vaak in het Engels geschreven, maar een enkele keer ook in het Nederlands.

Daarna door met Ricky Rehab! Deze band bestaat uit twee gitaristen, een bassist en een drummer. De band uit Emmen won de Drentse popprijs en met die winst konden ze de bandagenda alvast goed vullen. De vele optredens die het de band oplevert, geeft ze de kans om hun sleazy rock & roll door Nederland te verspreiden.

Luister naar Ricky Rehab op Spotify!

Verder met Brothers on the Edge. Uit verschillende delen van de wereld zijn ze elkaar tegengekomen in Utrecht. Zo heb je Frankrijk, Litouwen, Curaçao en Nederland in de band zitten. Ze spelen combinatie van funk, soul, rock, hiphop, om lekker met plezier te kunnen bewegen en een sfeervol feest te bouwen met ’t publiek.

En als knallende afsluiter spelen de Barbershop Rockets! Al eerder hebben ze in De Bakkerij opgetreden en dat was altijd een feestje! Hun roots liggen bij de country van Johnny Cash, de Elvis rock&roll en de swing van Brian Setzer. In een echte Stray Cats bezetting brengen zij een divers programma van uptempo rockabilly, country en folk met een mespuntje psychobilly. Gegarandeerd een dansbare avond rock&roll!

De zaal is om 16:00 uur open en de eerste band begint rond 16.30 uur. Tussendoor en na afloop is het dansen met DJ Tubbie & DJ Beng. De entree voor deze middag en avond is 6 euro voor niet-leden en 5 euro voor leden.

ROOSTER OVB VAN VERTRAGINGEN ETC.

16.30 uur – 17.15 uur Goldenwolf
17.30 uur – 18.30 uur Dorzt
18.30 uur – 19.30 uur DJ Beng
19.30 uur – 20.15 uur Different Homes
20.30 uur – 21.15 uur Kilimandjaro
21.30 uur – 22.15 uur Brothers On The Edge
22.30 uur – 23.15 uur Ricky Rehab
23.30 uur – 00.15 uur Barbershop Rockets
00.15 uur – 02.30 uur DJ Tubbie

Deel dit op: