14dec

Mc Bad & TwoWay Society

Mc Bad
Mc Bad is een stevige rock band met eigen nummers uit de Zaanstreek. De muziek is een experiment van stevige rock, punk, bluesrock met invloeden van gothic en metal.

De band bestaat uit muzikanten die aardig wat bandervaring hebben opgedaan, o.a. in de Fucking Virgins, P.R.U.T. en Spin off, waar sommige bandleden ook al met elkaar hebben samengewerkt. Er was behoefte aan een wat stevigere rock band die bij deze is ontstaan na het mixen van de juiste muzikanten.

Meer horen en zien? Klik HIERRRRR!

https://www.facebook.com/bandmcbad

TwoWay Society
TwoWay Society is een band met een concept; interactie tussen de fans en artiesten naar een nieuw level tillen, één waar zij écht samenkomen. Een ‘society’ creëren waarin de fans niet alleen maar fans zijn, maar ook onderdeel van de band kunnen worden. Tweerichtingsverkeer dus. Dit kan door het delen van foto’s, het insturen van songteksten, artwork en recensies met de band en zelfs het maken van videoclips en remixen. Live meespelen bij optredens behoort ook tot de mogelijkheden!

Geen slappe marketingtruc want TwoWay Society doet namelijk ook écht iets met alle inzendingen. Zo heeft de band het nummer ‘Ink Black Love’ opgenomen, waarvan de tekst is geschreven door een fan. Ook het logo van de band is ontworpen door een fan. Dit logo straalt duidelijk het ‘tweerichtingsverkeer’ tussen TwoWay Society en hun fans uit.


Meer luisteren? Klik hierrrr voor de Soundcloud van deze band!

De zaal is om 21.00 uur open en de eerste band begint om 22.30 uur. De entree wordt binnenkort nog bekend gemaakt!

Deel dit op: