23dec

Kerst bij De Bakkerij en andere feestjes deze week!

Nightmare Before Christmas
24 dec NBCOp 24 december wordt De Bakkerij omgetoverd tot het spookbos uit de film Nightmare Before Christmas! Kom in het thema verkleedt en je maakt het feest compleet! Zaal open 21:00 uur en entree is gratis! Lees meer…

Eerste Kerstdag
Overdag gesloten, want onze vrijwilligers moeten ook naar hun families. ;) ’s Avonds kerstborrelen vanaf 20:00 uur! Entree gratis!

Tweede Kerstdag
26 dec christmassweaterOverdag gesloten, want onze vrijwilligers moeten ook naar hun families. ;) ’s Avonds hebben jij en je lelijkste kersttrui hebben een afspraak bij de Bakkerij! Vanaf 20:00 uur in de Bakkerij! Entree gratis! Prijzen voor de beste, lelijkste kersttrui! Entree gratis! Eindelijk goede dj’s! Hebben we al gezegd dat de entree gratis is? Wie weet wat voor idiote acts er optreden! Ik weet het niet! Wat ik wel weet, is dat de entree gratis is, en dat je een lelijke trui aan moet! Lees meer….

Vrijdag 27 december
Treasure of Grundo
Treasure of Grundo maakt muziek in het grundo genre, dat ergens tussen new wave en avant-gardistische synth-pop te plaatsen valt.

Onverwachtse wendingen en maatwisselingen geven de muziek een intrigerend en vervreemdend karakter. Treasure of Grundo is gevestigd in huize Geertruida, waar Bert Zaremba en Yannick Tinbergen ook huiskamershows verzorgen en een platenlabel runnen. Op hun eigen label verschijnt eind april het debuutalbum ‘Dýsantzú’.

Schizoid Lloyd
Grote namen als Opeth, Radiohead, Mastodon, Porcupine Tree, Pink Floyd, Bach en Steven Seagal zijn hoorbaar doch onherkenbaar van invloed op het spel van de zes scheepsjongens uit Haarlem.

Begonnen als een vijfmansformatie (oktober 2007) kende Schizoid Lloyd met het winnen van de Haarlemse Rob Acda Award (2007/8) een explosieve start die leidde tot de door critici veelgeprezen debuut EP ‘Virus’ (april 2009) en het winnen van Noord-Holland Pop live (2009/10). De zaal gaan om 21:00 uur open en de entree is 4 euro / 3 euro. Lees meer…

Zaterdag 28 december
Jazz Night
Een DJ-avond met alleen de allerbeste jazz! Entree is gratis. Lees meer…

Zondag 29 december
40% Vol.
29 dec 40 procent40% Vol. is een tweekoppige folkband met gitaren en accordeon. Hun sfeervolle repertoire bestaat uit hertaalde en bewerkte Nederlandstalige liedjes die vertellen over ongewone, doch onopvallende gebeurtenissen uit het leven van de muzikanten.

Rarely Alive
Opgericht in december 2008 draait Rarely Alive nu even mee in de muziekwereld. Nadat de vier bandleden via een muziekschool met elkaar in contact zijn gekomen kwamen ze tot de conclusie dat ze hetzelfde gevoel voor de pop/rock muziek deelden. Nadat de eerste setlist een feit was, zijn zij begonnen met optreden met als eerste wapenfeit de derde plek van de IJmond Popprijs en hierdoor mogelijk voor de opname van de eerste CD.

Hierna ging het vrij rap. Na tal van optredens in vooral de regio Noord/Zuid-Holland in kroegen, jeugdhonken en zaaltjes kwamen ze in een wildcard-fase voor deelname aan de Rob Acda Award. Dit moest helaas afgeblazen worden wegens een deelname aan de Noord-Holland Popprijs. Na het doorlopen van het traject (optredens in het Patronaat, P60, en Paradiso) kwam de jury tot de conclusie dat de ‘jonge honden’ erg gegroeid waren. Met vroeger een vooral rockende set ligt de nadruk tegenwoordig op wat meer melodieus en ‘poppy’ sound.

Zaal is om 21:00 uur open en de entree bedraagt 4 euro voor niet-leden en 3 euro leden. Lees meer…

Deel dit op: