21sep

Mama Franko

Mama Franko is een formatie van acht muzikanten met acht verschillende achtergronden. Dit maakt Mama Franko tot een band die weinig genres binnen de lichte muziek schuwt en deze mengt tot een explosieve muzikale cocktail.

Elk optreden maakt Mama Franko het publiek los met hun aanstekelijke energie. Beukende beats, pompende bass, manische gitaren, dwaze blazers, hypnotiserende fluitsolo’s, rapfilosofieën en ferme zang; deze absurde combinatie dwingt toeschouwers tot ongegeneerd feesten.

Mama Franko heeft al flink wat feestjes opgeschud. Zo maakten ze in 2012 de Ocean Diva onveilig tijdens Planet Reef, wonnen zij het Amsterdams Studenten Festival en speelden ze in Paradiso tijdens de Intreeweek van de UvA. Dit jaar heeft de band onder andere een lekker live-optreden bij 3FM gedaan tijdens de Freaknacht, zie de filmpjes hieronder,en lekkere festivals zoals MadNes en MidZomerGracht.


http://www.mamafranko.com/

De zaal is om 21.00 uur open en de band begint om 22.30 uur. De entree is voor niet-leden 3 euro en voor leden 2 euro. Lid worden van De Bakkerij en korting krijgen bij elk optreden kan aan de deur.

Deel dit op: